Under construction...
Přestěhováno, upravte si RSS a odkazy ^^ Header bude... někdy...

pondělí 30. srpna 2010

Z hlubin RSS #1

Aby řeč nestála, rozhodl jsem se inspirativně podělit o pár mých zajímavých zdrojů, které odebírám (jak jinak) s využitím RSS kanálů.

Evil Mad Scientist Laboratories
(Making the World a Better Place, One Evil Mad Scientist at a Time)
 
Podivný blog, plný zejména různých geekovitých DIY (Do It Yourself aka Udělej si sám) věcí (projektů). Hodně z toho jsou hrátky s elektronikou (populární je cokoli s LEDkama... třeba LED hodiny). Nebo různé užitečné mašinky (pro některé se spíš hodí anglické "contraption"). A co by to bylo za šíleného vědce, kdyby neexperimentoval i v kuchyni (a něco pro fyzikální chemiky :) ). Už dávno jsem zapomněl, jak jsem se k tomuhle webu vlastně dostal, ale rozhodně jde o jeden z nejstarších kanálů co odebírám.

Alien PEZ!

Autoři se navíc rozhodli před pár dny rozjet i často aktualizovaný linkblog s odkazy na různé zajímavé (nejen) geekovité fotky, obrázky a videa (a rozhodně nezapomínají na kreativitu). Ukázky můžete vidět tady okolo. Některé jsou tak cool, že mám až nutkání jimi zaspamovat twitter :) (naštěstí to zvládám ovládat).




pan stromostrov

Po cca roce stagnace opět ožil tenhle blog s poněkud extravagantním (možná až trochu psycho) stylem kreseb. Autorem je tuším osoba ženského pohlaví z Japonska (ach ta paměť). Sem tam najdeme v její tvorbě i nějaký ten animovaný flash, případně přímo interaktivní klikatelný obrázek. Většina jejich výtvorů mě zvláštním způsobem fascinuje. Tak trochu tam vidím Lovercrafta, i když to bude spíš jen přání otcem myšlenky :)
nyan nyan onigiri

Garfield?

1 komentář:

  1. skvely napad na serial :) Ja mam ale v rss temer same blogy, vsak jsi videl :) Uz se tesim na dalsi dily.

    OdpovědětVymazat